top of page

Infantil Masculí Negre 32–13 CH Sant Llorenç C

Partit jugat contra un dels darrers classificats de la categoria que, tot i la seva posició a la taula, va oferir resistència. De seguida, però, es va poder veure la diferència de nivell entre els dos equips eixamplant ràpidament el resultat del marcador. La defensa local treballava fort per evitar els xuts del Sant Llorenç. En canvi, en atac, els llançadors del BCN Sants s'entestaven a provar la resistència dels pals de la porteria. La bona actuació del porter visitant també va provocar que la diferència al marcador a la mitja part no fos més gran. El resultat era de 17-5 a favor de l'equip local.


La segona part va començar amb un panorama similar, tot i que a mesura que avançava el partit semblava que l'equip de Sants es contagiava del joc dels de Sant Feliu. Poc a poc es perdia la concentració i sovint es produïen errors fruit de la manca d'atenció. És complicat mantenir la disciplina quan es va guanyant àmpliament i apareixen factors emotius a la pista (reclamacions a l’àrbitre, nerviosisme per les expulsions de dos minuts, etc.).


Total. Bon resultat final de 32-13 (parcial de 15-8 a la segona part) que consolida l'equip al grup capdavanter de la categoria, esperant jugar contra rivals que posin a prova les capacitats reals de l'equip,Jornada 6 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 11 de novembre de 2017.


bottom of page