top of page

Sènior Femení 25-22 OAR Gràcia B

Partit contra les quartes que portaven una trajectòria molt similar a la de les sèniors. Les noies l’afrontaven com un partit molt difícil però amb moltes ganes de jugar, un partit que portaven treballant tota la setmana.

El començament del partit semblava que l’únic que canviava del marcador era el temps, ja que cap dels dos equips aconseguia marcar gol. Finalment les locals van posar-se per davant i van evitar durant tot el partit que les visitants les passessin per sobre. Al descans, després d’una molt bona primera part van marxar 4 gols per sobre.


Al començar la segona part, les locals van perdre vàries pilotes que va fer que les sabadallenques es posessin a 2 gols; però poc a poc les locals van reprendre el seu ritme i van tornar a imposar-se i a arribar a una diferència de 5. Tot i això quan quedaven 3 minuts pel final, les visitants van apropar-se a 1 únic gol, anaven a ser els 3 minuts decisius del partit. Finalment les locals van jugar amb cap i van aconseguir aquesta diferència de 3 gols.


Felicitats noies!


Jornada 6, 1a Catalana, 12 de novembre de 2017


bottom of page