top of page

Juvenil Masculí 31-17 H Santpedor

Victòria contra el Santpedor i dos punts més per la guardiola.


Teníem ganes que tornés la competició després de les clares derrotes sofertes en les darreres dues jornades i l’aplaçament del darrer partit i la veritat és que l’espera ha valgut la pena per que els nostres jugadors del juvenil han corregit, en gran part tot i que no podem dir que del tot, diferents errors que havien caracteritzat el joc de l’equip. En especial s’ha millorat en la intensitat en el joc, l’encert cara a porta i en la major precisió en la combinació de les passades tot i que encara resta un cert marge de millora en tots aquests aspectes.


El partit va començar gairebé mitja hora tard ja que l’equip bagenc no va arribar en el termini establert al Pavelló de l’Espanya Industrial. De fet, quan va començar el partit el nostre rival no tenia cap jugador a la banqueta tot i que minuts després va arribar la resta de l’equip. Això feia pensar que els nostres jugadors podrien començar amb certa avantatja en el marcador pel fet d’haver pogut escalfar més minuts i per comptar amb més planter, però res més lluny de la realitat per que el nostre rival va començar més encertat que el nostre juvenil: 1 a 3 en els primers minuts que feien presagiar que el partit seria complicat i més per que en aquell moment ja havien arribat els jugadors que faltaven al nostre flamant Pavelló Olímpic.


Però després d’aquest inici poc encertat una evident millora en defensa i en la selecció del llançament va fer créixer la moral, darrerament minvada dels nostres joves, fins aconseguir que a la primera part marxéssim els vestuaris amb una avantatja ja de 9 gols (17 a 8) i havent jugat ja pràcticament minuts de qualitat la majoria dels nostres jugadors i, fins i tot, havien jugat ja el nostres dos porters, una clara mostra que el partit s’estava encarrilant de la manera que interessava a l’equip santsenc.


I la segona part? Bé, no va tenir massa història, el nostre rival continuava xocant contra la nostra ferma defensa i no podia combinar fàcilment davant la nostra pressió, sens dubte, els pilars de la victòria i tot i que l’encert cara a porteria era una mica més irregular que a la primera part, principalment per que alguns jugadors no acabaven de veure al company que estava més sol o en millors opcions per finalitzar la jugada, la distància s’anava eixamplant mica a mica fins arribar al resultat final: 31 a 18. En resum, una victòria que pot servir per agafar confiança i per comprendre que una millor actitud i confiança en el company que es té al costat és el primer pas per a competir i, si a més l’encert acompanya, per a guanyar. I ara a preparar el partit a Igualada en el també flamant Pavelló Olímpic de Les Comes.


Som-hi, nois!!!


6a jornada, Segona Catalana Juvenil Masculina (grup B-primera fase), 11 de novembre del 2017


bottom of page