top of page

CH Montgrí 17 – 12 Infantil Femení Negre

Partit molt dignament disputat per les noies del BCN davant d’un rival de molt nivell situat al capdavant de la classificació del seu grup. Lluitant contra les diferents circumstàncies adverses que s’han presentat (llunyania, lesions i exclusions), han aconseguit aguantar molt bé els atacs del contrari.


A l’inici del partit la defensa tancada de les contraries ha sorprès molt al nostre equip de manera que les locals s’han avançat al marcador amb un parcial de 5-0. Un cop les nostres han reaccionat han començat a reduir la distància arribant-se a posar a només 3 gols per sota al marcador. Tot i ser més justes a la banqueta (la lesió a l’escalfament d’una de les nostres jugadores ens deixava amb només dos canvis), l’esforç per contenir al rival s’ha notat a la pista i hem arribat a la mitja part amb un tanteig de 10-6.

L’inici de la segona part del BCN ha sorprès a les contraries, que han vist com de nou costava molt superar la defensa visitant, i ens ha permès tornar a reduir distàncies fins arribar a anar només 2 gols per sota. Però diverses exclusions de 2 minuts per falta ens han fet quedar en inferioritat, disputant alguns dels minuts finals amb només 4 jugadores i la portera, deixant-nos un marcador final de 17-12.


Partit emocionant que, tot i la derrota, deixa molt bones sensacions a entrenador, jugadores i pares en veure que les noies són capaces d’adaptar-se a situacions adverses sense deixar-se desbordar, i posar en problemes fins i tot a rivals tècnicament superiors.


Si som capaces d’això, som capaces de tot el que ens proposem!!! Força BCN!!!


7ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 12 de novembre de 2017. Pavelló Municipal Torroella de Montgrí.


bottom of page