Cadet Masculí 23-32 CH Terrassa B

11 Nov 2017

Bon partit globalment el que hem viscut al pavelló de l’Espanya Industrial. En els primers 15 minuts els nostres jugadors han experimentat una notable millora ofensiva, amb bona circulació de la pilota i més penetracions que en partits anteriors. Ha estat una llàstima que en defensa no hàgim estat tan encertats, ja que el Terrassa ens ha fet força mal sobretot pel centre. El resultat ha estat molt igualat fins al minut 20 en què ens hem deixat anar i així hem arribat a la mitja part amb un desavantatge de 7 gols, 12 a 19.


A l’inici de la segona part, una millora notable de la defensa ha permès d’ajustar el marcador i posar-nos a quatre gols en diversos moments. Només al final els terrassencs s’han tornat a escapar fins al 23 a 32 final.


6a Jornada Segona Catalana Cadet Masculina

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro