top of page

Sènior Masculí 34-30 Sant Llorenç

Partit similar al de la setmana passada contra un dels equips de la zona baixa de la classificació. El Sants va anar sempre per davant però no va mostrar tots els seus recursos i els visitants no van posar les coses fàcils. Després d'un parcial inicial que donava avantatge a l'equip local, el ritme del partit el va agafar el St Llorenç, que de mica en mica assegurava els seus atacs i aprofitava les errades dels contrincants per entrar al partit.


El segon temps va iniciar amb un resultat de 15-15 que obria la victòria a qualsevol dels dos equips. Els visitants va assolir una renda de 4 gols a favor al minut 10' de la part que va obligar als barcelonins a fer un esforç si volien guanyar el partit. Aquests van respondre amb una bona defensa i encert en atac els va donar la victòria.


6ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 4 de novembre de 2017

bottom of page