top of page

CH Sant Esteve Sesrovires 20-37 Cadet femení

Important victòria del BCN Sants davant el Sant Esteve Sesrovires, fet que consolida l´equip en la segona posició de la classificació a l´espera dels partits de tornada. Des de l´inici del partit el cadet femení ha demostrat estar millor en atac i superior en defensa que el rival, en el final de la primera part el resultat era 11-23.


La segona part ha estat molt semblant a la primera, els equips no han perdut intensitat però el cadet femení ha estat sempre millor, i per això han pogut augmentar la diferencia de gols. Finalment s´han imposat per 20-37, però hem de tenir la vista posada en el proper partit, que serà un dels més complicats davant el Sant Boi.


Som- hi noies, us esperem a tots en el pròxim partit, a fora, contra Handbol Cooperativa Sant Boi A .


5ª Jornada de Lliga Primera Catalana 4 de novembre de 2017


bottom of page