top of page

CH Ràpid Cornellà 21-8 Infantil Masculí Negre

Partit amb poques alegries pels nostres jugadors. De bon principi, i després d'un 1-2 que donava esperances, l'equip va oblidar el camí que porta cap a la porteria, mentre que els jugadors del Cornellà anaven fent feina. Incapaços de moure el marcador visitant a favor, les jugades en atac que fins aquest partit donaven bon resultat, aquest cop acabaven xocant contra la defensa dels del Baix Llobregat, més grans i forts. Es va arribar a un marcador de 8 a 2, fins que un temps mort demanat per l'entrenador de Sants va fer canviar una mica la dinàmica, acabant la primera part 11-4.


La segona part va ser semblant a la primera. En defensa es treballava fort i es barrava el pas dels jugadors del Cornellà. La intensitat del joc local portava l'equip de infermeria a sortir sovint a la pista. En atac, però, la diferencia d'alçada impossibilitava els llançaments, la bona feina dels pivots era bloquejada, i quan alguna jugada es resolia pels extrems, el porter local aconseguia aturar els xuts. Es va arribar a la fi del partit amb un resultat de 21-8 a favor del Cornellà, amb un parcial de 10-4 a la segona part.


En resum, primer partit perdut contra els líders de la categoria a casa seva. Fins aquí les notícies dolentes. Les bones notícies són que en cap moment es van baixar els braços, es va lluitar fins al final del partit tot i les adversitats, i, el que és més important, es va veure que entrenant fort i guanyant experiència competitiva en la nova categoria, es pot plantar cara a qualsevol rival. Hi ha equip per fer-ho.


Jornada 5 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 4 de novembre de 2017.


bottom of page