CH Sant Esteve Sesrovires 20-37 Cadet femení

4 Nov 2017

Important victòria del BCN Sants davant el Sant Esteve Sesrovires, fet que consolida l´equip en la segona posició de la classificació a l´espera dels partits de tornada. Des de l´inici del partit el cadet femení ha demostrat estar millor en atac i superior en defensa que el rival, en el final de la primera part el resultat era 11-23.

 

La segona part ha estat molt semblant a la primera, els equips no han perdut intensitat però el cadet femení ha estat sempre millor, i per això han pogut augmentar la diferencia de gols. Finalment s´han imposat per 20-37, però hem de tenir la vista posada en el proper partit, que serà un dels més complicats davant el Sant Boi.

 

Som- hi noies, us esperem a tots en el pròxim partit, a fora, contra Handbol Cooperativa Sant Boi A .

 

5ª Jornada de Lliga Primera Catalana 4 de novembre de 2017

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro