top of page

Infantil Femení Negre 23-14 H Empordà Roses SDE

Quarta victòria consecutiva de les “guerreres” de l’infantil negre, aquest cop contra un rival directe a la classificació que portava el mateix nombre de victòries que nosaltres. Des de l’inici del partit les nostre van deixar clar que al contrari li seria molt complicat fer-nos gol gracies a la fortalesa de la defensa assolida per BCN, que comença a ser “marca de la casa”. Això fa que les nostres errades en l’atac ens penalitzin molt menys, mantenint el marcador a favor nostre durant tot el partit. Així vam arribar al descans amb una diferència de 7 gols al nostre favor (11-4).


Els primers minuts de la segona part ens van fer patir una mica a tots, doncs vèiem que la distància es retallava a només 3 gols d’avantatge: les nostres no trobaven la porteria contraria i la pèrdua de ritme va afavorir que les contraries marquessin en varies ocasions consecutives. Des de la banqueta l’entrenador va encoratjar a les jugadores a que deixessin de caminar i tornessin a córrer i, dit i fet, vam tornar a dominar el ritme del partit fins arribar a un marcador final de 23-14, el qual ens posiciona molt be a la classificació del grup.


La propera setmana ens desplacem a la pista d’un dels dos únics equips del grup que encara no ha perdut cap partit, el CH Montgrí, però veient el ritme ascendent del joc de les nostres podem esperar el millor d’elles.


Som-hi BCN!!! Demostrem a tothom que som un equip a tenir molt en compte!!!


Jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 4 de novembre de 2017. Poliesportiu de l’Espanya Industrial.

bottom of page