top of page

Handbol Gavà 45-3 Infantil Masculí Verd

Resulta difícil fer la crònica d’un partit amb aquest resultat.


Un diria que el nostre equip va sortir derrotat ja a la pista, potser en comprovar la superioritat física del nostre rival, amb jugadors que estaven prop del 1,80 d’alçada i envergadura molt superior.

Així que vàrem estar molt espessos en atac, sense atemorir la defensa rival i amb moltes pèrdues en atac, fruit de les que el Gavà aconseguia casi cada vegada gol al contra-atac a mes els jugadors contraris amb facilitat.


El descans al que vàrem arribar amb un resultat de 20-1 no va servir de molt i a la represa va continuar un partit similar al vist durant els primers 25 minuts. De fet un diria que ni el fet de no tenir al porter habitual sota Pals no va tenir cap pes en el resultat final


Jornada 5 de Segona Catalana del 4 de Novembre de 2017.bottom of page