top of page

CH. Cerdanyola 16-21 Cadet Masculí

Al pavelló municipal de Cerdanyola hem viscut la primera victòria de la temporada, i a més a domicili. Després de l’1 a 0 inicial, els nostres jugadors han aconseguit un parcial de 0 a 8 que ha trencat el partit, gràcies a una molt bona defensa, tot i que no estàvem massa fluïds en atac. Al final de la primera part, 3-8.


La segona part ha estat molt diferent. Molta més efectivitat en atac, amb bones circulacions i contraatacs, però la millora atacant dels locals i una cerca relaxació ha fet que els de Cerdanyola s’acostessin, tot i que la victòria no ha perillat en cap moment. Al final, 16-21, amb un bon regust i la sensació que estem millorant, jugant en equip i polint alguns dels aspectes que fallaven a començament de temporada.


5a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí
bottom of page