CH. Cerdanyola 16-21 Cadet Masculí

4 Nov 2017

Al pavelló municipal de Cerdanyola hem viscut la primera victòria de la temporada, i a més a domicili. Després de l’1 a 0 inicial, els nostres jugadors han aconseguit un parcial de 0 a 8 que ha trencat el partit, gràcies a una molt bona defensa, tot i que no estàvem massa fluïds en atac. Al final de la primera part, 3-8.

 

La segona part ha estat molt diferent. Molta més efectivitat en atac, amb bones circulacions i contraatacs, però la millora atacant dels locals i una cerca relaxació ha fet que els de Cerdanyola s’acostessin, tot i que la victòria no ha perillat en cap moment. Al final, 16-21, amb un bon regust i la sensació que estem millorant,  jugant en equip i polint alguns dels aspectes que fallaven a començament de temporada.

 

5a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro