top of page

Handbol Ribes 33-29 Sènior Femení

La quarta jornada de lliga ha suposat la primera derrota de la temporada pel Sènior Femení a casa del líder del grup, l'Handbol Ribes.


Les noies estaven mentalitzades que seria un partit complicat, ja que la trajectòria de lliga de l'equip local, demostra que és un dels favorits a romandre en els llocs superiors de la classificació.


Pot ser que la pressió que això provoca i, les dues baixes importants amb les que comptava l'equip, fes que les noies del BCN Sants comencessin el partit força desconcentrades, realitzant uns 30 primers minuts caracteritzats per les pèrdues de pilotes. Això va permetre a l'equip local obrir una amplia diferència en el marcador, arribant al descans amb un 21-14 desfavorable per a les nostres noies.


El descans va servir per reajustar la defensa i motivar les jugadores. Amb aquest nou plantejament de joc, les del BCN Sants van poder recuperar diverses pilotes molt importants, i així van aconseguir ajustar el marcador a un 25-20 al minut 11 de la segona part.


Aquesta forta arrencada va servir perquè les dones recuperessin la confiança en si mateixes. Veure que seguien dins el partit els va permetre oferir un joc molt millor del que van deixar veure a la primera meitat del partit.


Finalment, no van poder aconseguir la victòria i van tancar el partit amb un 33-29.


Malgrat les adversitats, haver reduït la distància en el marcador va ser molt important ja que el "golaverage" és decisiu en aquest grup amb una classificació tan ajustada.


En conclusió, aquest partit demostra que fent les coses com saben les del BCN Sants tenen possibilitats de mantenir-se en les posicions superiors de la taula.


A dia d'avui, ja estan treballant per afrontar el partit de la setmana que ve contra el Club Handbol Vilamajor. Un partit molt important per no despenjar-se de les posicions més privilegiades de la classificació.

bottom of page