top of page

Cadet Masculí 12-29 H Mataró

Al pavelló de l’Espanya Industrial hem viscut el segon partit de la temporada com a locals. L’inici ha estat molt intens per part dels dos equips i fins al minut 5 no s’ha estrenat el marcador. Els nostres cadets han estat molt encertats en defensa davant d’un equip amb un bon potencial en aquest aspecte. En atac els nostres han tingut més dificultats per penetrar tot i la millora en els automatismes de joc. A la mitja part el resultat era de 5-14.


L’inici de la segona part ha estat molt bo, amb una millora important del joc d’atac i un parcial de 4-2 als deu minuts. Es nota l’evolució d’un grup de jugadors que han d’anar conèixer-se i agafar confiança. En la part final el cansament s’ha deixat notar.4a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí


bottom of page