top of page

Cadet femení  22-19 H Gavà Grana

L´equip aconsegueix una important victòria contra el Gavà que permet assolir la segona posició en la classificació del grup G de la categoria. El partit ha estat molt igualat des del minut 1, demostrant ambdós que tenen unes defenses molt fortes i que son aspirants a passar a la segona fase. Sens dubte el millor partit de la temporada del nostre equip, el BCN Sants ha mostrat el seu millor joc tan en defensa com en atac davant un gran equip com el Gavà. La primera part ha acabat en empat a 12, el que demostrava que seria difícil aconseguir una victòria.


Els dos equips han lluitat fins l’últim moment i eren conscients del que es jugaven, per això hi ha hagut molts moments de nervis que han provocat moltes expulsions en els dos equips. Malgrat aquest fet, el BCN ha demostrat millor joc i defensa i s´ha imposat finalment de 22 a 19 aconseguint 2 punts molt importants.


Som- hi noies, us esperem a tots en el pròxim partit, a fora, contra CH Sant Esteve Sesrovires .


4ª Jornada de Lliga Primera Catalana 28 d´octubre de 2017


bottom of page