top of page

Infantil Masculí Negre 33-18 CH Vilamajor.

El partit d’avui, tot i haver-se guanyat clarament contra un rival inferior, ha acabat donant una estranya sensació als espectadors presents a la pista de Sants. Des d’un principi s’ha vist que el potencial de l’equip local era superior. Tot i un primer marcador de 1-2 favorable als visitants, ràpidament l’equip de Sants ha agafat avantatge, arribant a una màxima diferència de 9 gols (12-3), moment en el que l’equip visitant ha demanat el primer temps mort. La tònica general de la primera part ha estat la mateixa fins al final, amb un resultat final de 18-6 amb els gols locals repartits entre centrals i laterals.


A la segona part en canvi, semblava que els jugadors de Barcelona, conscients de la seva superioritat no acabessin de competir fins al final de la seva capacitat. Segur que és difícil mantenir la concentració i la disciplina defensiva quan vas guanyant un partit per 9 gols de diferència, però semblava que, en sentir-se superiors, s’oblidava la feina feta a l’entrament i s’intentaven solucionar les jugades per la via ràpida, mentre que la defensa no acabava de tancar i apretar com la hem vist en altres partits. En canvi, quan l’atac agafava aquell punt de pausa i es marcaven les jugades practicades a l’entrenament, de seguida es trobaven forats a la defensa rival per entrar i fer gol.


El resultat final de 33-18 mostra la diferència entre els dos equips, però el parcial de la segona part (15-12) demostra clarament el que hem explicat.


En resum. La sensació de que, després d’un bon partit amb un bon resultat, l’equip de Vilamajor ha après més handbol que no pas els de Sants, que no han sabut aprofitar la feblesa del rival per posar en pràctica tot el ventall de jugades tècniques treballades als entrenaments. En canvi, el resultat permet arribar a la pista del Cornellà invictes i amb el cap ben alt.


El proper cap de setmana es juga pel lideratge de la classificació.


Jornada 4 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 28 d’octubre de 2017.bottom of page