top of page

A Sant Martí 13-19 Infantil Femení Negre

Victòria important de les nostres noies davant un rival d’entitat, posicionant com a líder del nostre grup després de guanyar tots els seus partits amb una àmplia diferencia de gols.


El BCN va començar amb una molt bona defensa inicial i bones combinacions a l’atac, fets que varen permetre que es situessin amb un marcador de 3-5 als 10 minuts de partit. La resta del primer període es va desenvolupar amb un nivell de joc molt intens i atacs continuats a totes dues bandes. Si bé és cert que vam tenir bastantes pèrdues de pilota per no assegurar sempre les passades, els contraatacs de les contraries van ser resposos amb un extraordinari percentatge d’aturades de la nostre portera. Finalment vàrem arribar al descans amb un parcial a favor de 7-13.


A l’inici del segon període les jugadores van començar una mica desorientades, desbordades pel canvi a la defensa de les locals, que van passar a fer una defensa més individual i agressiva. Tot i això, les nostres van reaccionar molt be en defensa aturant el seu joc d’atac, i la nostra portera va continuar fer un excel·lent treball. Tot plegat ens va permetre mantenir la distància al marcador per aconseguir finalment una victòria molt treballada pel nostre equip.


Ens veiem al proper partit contra el Roses a la nostra pista, mirant de continuar acumulant victòries!!! Vinga noies!!! Força BCN!!!

4ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 28 d’octubre de 2017. CEM La Verneda.

bottom of page