Infantil Masculí Verd 15-25 CH Sant Andreu B

28 Oct 2017

El partit va tenir dues parts ben diferents.

 

A la primera vàrem tenir un inici dubitatiu que va permetre al rival posar-se en avantatge de fins a tres gols, però vàrem reaccionar, millorant en defensa i en atac, mica en mica la diferencia en contra es va anar reduint fins que vàrem aconseguir l’empat a 10 gols, resultat amb el que vàrem arribar al descans.

 

La segona part va tenir clar color visitant, semblava com si el descans no ens agüés provat, vàrem encaixar quatre gols ràpidament i no vàrem poder reaccionar i la diferencia va anar augmentant fins arribar al resultat final.

 

Jornada 4 de Segona Catalana Infantil Masculina, grup D del 28 d’Octubre  de 2017.

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro