CH Sant Esteve de Palautordera 19-22 Cadet femení

21 Oct 2017

Comença el partit amb unes defenses molt fortes però amb molts moments desconcertants en atac que provoquen errors en passis i llançaments, el resultat  en els primers 10 minuts de joc és 0-0, el Palautordera està més encertat i aconsegueix una avantatge de 4 gols al final del primer temps, 11-6.

 

Començada  la segona part  el nostre equip ha tret el seu millor joc i empata en el minut 11, amb una remuntada espectacular aconsegueixen arribar a 14-14. A partir d´aquest moment el cadet femení domina en el partit i ja no té les mateixes errades, cal destacar la feina de tot l´equip per aconseguir la victòria final a 19-22 davant un rival fort.

 

Som- hi noies, us esperem a tots en el pròxim partit, a casa, contra Handbol Gavà Grana .

 

3ª Jornada de Lliga Primera Catalana 21 d´octubre de 2017

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro