top of page

Sènior Femení 27-26 H Montbui

Cada partit que passa és més difícil que l’anterior, per tant, les noies afrontaven un partit difícil i ho sabien, no podien deixar escapar cap oportunitat de robar una pilota, córrer un contraatac o agafar un rebot. La primera part van sortir molt fortes, però quan portaven 10 minuts l’equip visitant les havia atrapat al marcador. Encara quedava molt partit i ninguna d’elles va deixar de córrer per agafar la pilota. Van haver de defensar més fort per poder-se mantenir per sobre, tot i així els errors van fer que marxessim a la mitja part 12-13. La segona part, les locals, van sortir amb més ganes i més fortes per guanyar no volien deixar escapar aquests dos punts, i menys a casa. Després de l’exclusuió amb vermella de la portera visitant van poder passar per sobre en el marcador i mantenir-se així fins al final. Un final molt tens, els últims 30 segons exclusió de 2’ per una falta de les locals sobre les de Montbui, i per tant pilota per elles amb la possibilitat d’empatar el 27-27, però la forta defensa del Sants va evitar l’empat.
bottom of page