top of page

Infantil Femení Verd 20-20 Sant Quirze B

Partit molt competit, on les defenses han treballat molt bé en els dos equips.

El primer gol (0-1) no l’han fet fins el minut 4:40 i el primer gol del nostre equip no ha arribat fins el minut 7:07!!

En el minut 14, el marcador reflectia l‘igualtat dels dos equips, 4-4 i un minut més tard ens posàvem per davant 5-4 per primer cop. Una reacció visitant, basada en unes pèrdues de pilota del nostre equip i uns contra atacs que han acabat en gol del equip visitant, ha obligat a la Marta a demanar temps mort en el minut 20:47 amb el marcador 7 a 11. Després del temps mort el nostre equip ha millorat en defensa i hem reduït la diferencia gràcies a un parell de gols en atacs estàtics, al final de la primera part teniem un 9 a 11.


La segona part ha començat amb un parcial de 3-0 que ha possat al nostre equip per davant en el minut 3. Una reacció visitat, però, de 0-3 ha tornat a donar l’avantatge de 2 gols amb els que hem iniciat aquest període.

En el minut 8 amb 13-14 en el marcador, la Marta ha demanat temps mort per intentar organitzar els nostres atacs i ordenar la defensa.

En el minut 13, amb una jugadora menys, per l expulsió 2 minuts d’una jugadora, hem tornat a posar-nos per devant 16-15.


Els últims minuts han avançat amb igualtat i alternatives en el marcador. En el minut 23, sense saber quan quedava realment pel final del partit, hem demanat temps mort per organitzar l’atac, però no ha sortit molt bé, ens han robat la pilota i ens han marcat al contraatac, 19-20! Ja ens esperàvem la derrota, hem tingut una falta amb el temps acabat i hem aconseguit marcar!!!! 20-20 com a marcador final i primers punts per aquest equip que han celebrat com si es tractes d’una victòria, molt bé noies!


4ª jornada de la 1ª fase grup D de Primera Catalana Infantil Femenina del 21 d’octubre de 2017. Poliesportiu de l’Espanya Industrial.

bottom of page