top of page

Infantil Femení Negre 16-12 CE Molins de Rei

Segona victòria consecutiva del nostre equip davant d’un rival el qual es preveia complicat, doncs venia de guanyar tots els seus partits des de l’inici de la temporada. Les nostre van tenir un molt bon inici, amb una molt bona defensa que va permetre arribar a un parcial de 4-0 als 7 minuts de partit. A partir d’aquest moment van començar a produir-se algunes pèrdues de pilota que van permetre a l’equip contrari escurçar distàncies al marcador, però l’equip va saber reaccionar i es va arribar al descans mantenint els 4 gols d’avantatge al nostre favor (8-4).


A l’inici del segon període les noies van sortir una mica descentrades davant d’una millor defensa de les contraries, però van saber reaccionar donant més intensitat al seu joc, i gracies a això van se capaces de mantenir la distància al marcador fins al resultat final de 16-12.


En resum un molt bon partit de l’equip que va deixar contents tant als entrenadors com a les jugadores i totes les mares i pares presents al poliesportiu.

Vinga noies!!! Continuem millorant partit a partits!!!

4ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 21 d’octubre de 2017. Poliesportiu de l’Espanya Industrial.

bottom of page