top of page

CH Cardedeu 26-27 Infantil Masculí Negre

Partit mega-emocionant el d’aquest matí i primera pedra de toc amb un rival de nivell semblant al nostre que ha donat la mesura de en quin lloc es troba l’equip.

A l’arrencada, semblava que l’equip de Cardedeu s’havia llevat millor del llit que els jugadors de Sants i va obrir un forat important de cinc gols, combinant encerts propis amb errades dels barcelonins. Els de BCN desfeien amb les pilotes perdudes a l’atac la bona feina que es feia en defensa. Tot i així, després d’un temps mort demanat per l’entrenador, i que va servir per acabar de despertar els nostres jugadors, es va ajustar la defensa i els atacs van passar a ser més fluïts, acabant la primera part amb un resultat d’empat a 11.

A la segona part es va confirmar la superioritat demostrada per l’equip de Sants a les acaballes de la primera i de mica en mica es va anar consolidant una diferència a favor que va arribar a ser de quatre gols. Però arribat en aquest punt l’equip local va serrar les dents i va esforçar-se de valent per guanyar el partit. Tot i les aturades de mèrit del porter barceloní, es va arribar als darrers segons amb un resultat d’empat a 26 i possessió de pilota per BCN Sants.

El darrer atac es va resoldre quan l’àrbitre del partit va xiular penal a favor de l’equip visitant. El gol aconseguit a continuació va coincidir amb la final del partit. 26 a 27 a favor de l’equip negre de Sants.

En resum. Un partit molt emocionant, amb moltes alternatives al marcador, jugades espectaculars per part dels dos equips, variants tàctiques tant en atac com en defensa i que ens demostra que aplicant als partits els conceptes treballats als entrenaments tenim un equip per disfrutar.

Per acabar, lamentar la lesió en un dit del jugador Jan Pérez. Sembla que la luxació no té més gravetat i que amb uns dies de descans el tornarem a tenir entrenant amb la resta de l’equip. Molts ànims, Jan!!


Jornada 3 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 22 d’octubre de 2017


bottom of page