top of page

CH La Salle Montcada 32 - 23 Juvenil Masculí

El desplaçament a Montcada ha suposat la primera derrota del nostre equip juvenil enguany.


La visita al Pavelló “Miquel Poblet” –s’ha de dir que aquest famós ciclista, un dels més famosos que ha donat la nostra terra i fill predilecte d’aquesta localitat del Vallès, va començar, curiosament, la seva trajectòria professional en la Unió Esportiva Sants- va ser la confirmació per al nostre equip i la seva afició que aquesta temporada serà força dura, que cap partit serà fàcil i que haurem de lluitar cada pilota des que l’àrbitre xiuli l’inici del partit.


I precisament a l’inici del partit cal trobar una de les claus de la victòria dels montcadencs. El set inicial del nostre rival va sortir amb una marxa superior, com si hereus del fill predilecte de Montcada fossin, ja que els seus contracops s’anaven succeint darrera de cada pèrdua de pilota. De fet aquesta va ser una constant del joc dels juvenils del BCN Sants: les pèrdues de pilota, que propiciava els duels en solitari i del tot desiguals dels seus atacants contra el nostre porter. El resultat a la mitja part ho deia tot (15-8 pel nostre rival).


També la defensa feia aigües, especialment a l’inici del partit, perquè no només s’encaixaven gols en contracops sinó que des dels 9 metres els seus laterals i central s’encarregaven de perforar la nostra porteria una vegada darrera de l’altre, tot i que és cert que l’alternança en defensa i atac, que tant bons resultats ens va donar la setmana anterior i que en aquesta ocasió la van executar parelles de jugadors diferents va aconseguir millorar significativament les prestacions en la defensa i va evitar que el nostre rival marxés amb més gols d’avantatge al descans.


I la segona part? Bé, aquí els montcadencs van trobar més dificultats per a imposar el seu ritme, molt possiblement perquè la seva banqueta comptava amb menys elements, però com les contínues pèrdues de pilota del BCN es continuaven produint i anaven en augment a mida que el cansament es feia evident, l’avantatja del nostre contrincant s’estabilitzava en una renda que mai va baixar dels 6 gols, tot i que els nostres, especialment pels gols d’una encertat Marc davant de la porteria, ho continuaven intentant malgrat que no amb l’encert necessari com per a lluitar per la victòria. Al final el resultat ha estat d’un concloent 32 a 23 per als locals.


En resum, no podem retreure als juvenils BCN Sants la seva lluita i intent de continuar millorant com a equip –s’ha de tenir present que tot just aquest és el tercer partit de la temporada- però és evident que davant d’equips més rodats caldrà estar molt més concentrats per a evitar situacions d’un contra un davant de la porteria que ahir, amb força encert, van defensar els nostres dos porters. En resum, un partit per a continuar aprenent.


Tercera jornada, Segona catalana juvenil masculina (grup B-primera fase), 22 d’octubre del 2017
bottom of page