top of page

Cadet Femení  26-29 H Coope Sant Boi A

Iniciem la participació en lliga primera catalana en nova categoria, cadet, l´equip es troba molt motivat i amb molta il·lusió per afrontar aquest nou repte. Després d´una jornada de descans comencem la temporada a casa contra el Sant Boi A, es un dels rivals més forts. L´inici del partit és molt intens, només en els deu primers minuts el marcador és 5-9, i fins arribar al final de la primera part 13-17 és un partit trepidant i amb molts nervis.

Començada la segona part han tingut uns moments de feblesa que el rival ha aprofitat per augmentar l´ avantatge fins a 9 gols , però les noies han estat lluitant fins el final i han pogut aconseguir reduir la distancia fins el 26-29 final.

Som- hi noies, us esperem a tots en el pròxim partit, a fora, contra CH Sant Esteve de Palautordera .


2ª Jornada de Lliga Primera Catalana 15 d´octubre de 2017


bottom of page