top of page

H Sant Joan Despí “C” 4-30 Infantil Femení Negre

Primera victòria de les infantils de l’equip negre a la competició, davant d’un rival que des de l’inici del partit va donar moltes facilitats al nostre equip pel seu nivell inferior de joc. Les jugades d’atac es van succeir de forma continuada, mentre les jugadores rivals no aconseguien marcar a la nostre porteria, arribant al descans amb un parcial de 0 – 13.

A la segona part tot va seguir més o menys igual, amb una certa millora de joc per part nostre que es va materialitzar en múltiples contraatacs sobre la porteria contraria.

El resultat final ens dona els nostres primers 2 punts a la classificació, amb una diferència global de gols al nostre favor de 12 tants. Esperem que aquesta sigui la línia de l’equip... Amunt noies!!! Som el BCN i anem a per totes!!!!


3ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 14 d’octubre de 2017. Poliesportiu Salvador Gimeno.


bottom of page