Santpedor 23-25 Sènior Femení

14 Oct 2017

Primer partit fora de casa de la competició. Les noies afrontaven aquest partit com a difícil, ja que la temporada passada Santpedor les havia eliminat de la copa, però també amb moltes ganes d'una victòria.

 

La primera part va acabar 8-14, va costar posar-se al ritme del partit, ja que les locals van arribar a estar 2 gols per sobre, però quan van jugar com sabien van aconseguir superar a les locals. Acabar amb aquest resultat la primera part va ser molt afavoridor per les visitants i que a la segona part no tinguessin tanta pressió sobre. Pot ser que per això, les jugadores es relaxessin més la segona part, fent que la pèrdua de pilotes fos gran i que al final, la ventatge que tenien de 6 gols acabés sent de 4. Tot i això, les jugadores s'emporten una altra victòria i ja estan pensant en el pròxim partit per seguir en la mateixa línia.

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro