top of page

Llavaneres-Caldes dEstrac 14-30 Juvenil Masculí

Hem començat la temporada amb un partit jugat al Pavelló Municipal de Sant Andreu de Llavaneres on els nostres juvenils van ser molt superiors a l’equip local, tot i la presencia de 4 jugadors cadets en la nostra convocatòria. A l’inici de la primera part, de seguida vàrem agafar un avantatge de 6 gols, que va ajudar a treure els nervis inicials, amb una gran aportació dels nostres extrems.

Una primera part ben jugada, amb una bona defensa i porteria, va finalitzar amb un 6–18 que deixava el partit gairebé sentenciat, tot i el relaxament dels últims minuts.

La segona part no va anar tant bé, per una banda l’equip es va relaxar excessivament i per altra, l’entrenador va fer moltes rotacions de banqueta perquè tothom tingues els seus minuts. El parcial de la segona part ve ser de 8–12, amb molts errors en les passades i en la selecció de tir. En general, cal destacar del partit els primers 20 minuts de partits, en que els nostres extrems van estar molt actius i efectius, i la lluita dels nostres cadets que van estar a l’alçada del que se’ls demana. Un reconeixement especial per l’actuació del nostre porter i dels nous jugadors incorporats aquest any, que s’estan integrant a un bon ritme, i ja aporten solucions tan en atac, com en defensa.

El resultat final va ser de 14-30, però encara queda feina per fer en un equip que esta en creixement, si volem plantar cara als equips mes forts de la nostra lliga.


Jornada 1 del Grup B de Segona Catalana del 7 d’octubre de 2017

bottom of page