top of page

Infantil Femení Negre 11 – 20 OAR Gracia Sabadell

Partit molt intens davant d’un rival que a priori ja s’esperava molt complicat. L’enfrontament es va iniciar amb intercanvi de gols entre els dos equips sense que cap d’ells quedés despenjat al marcador; les errades en atac i fortalesa de les defenses i porteres van ocasionar que el marcador es mantingués baix, amb diferències d’un màxim de 3 gols, diferència amb la qual es va arribar al descans (5-8). El segon període es va iniciar amb forces renovades i un mica més d’encert per part del nostre equip, que fins i tot va arribar a tenir l’oportunitat de posar-se a només un gol per sota al marcador, però de nou la falta d’encert i algunes pèrdues de pilota ven fer que la distància al marcador anés augmentant fins arribar a un definitiu 11-20. Tot i que és evident que encara tenim molta feina a fer i molts aspectes a millorar, cal posar en valor la capacitat de l’equip per estar a l’altura a un enfrontament davant d’un equip molt potent que fins i tot compta a les seves files amb alguna jugadora integrada a la selecció infantil catalana.

Ànim noies!!! Fem equip!!! Recolzem-nos les unes en les altres per ser cada dia millors!!! Força BCN!!!


2ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 7 d’octubre de 2017. Pavelló Poliesportiu de l’Espanya Industrial


bottom of page