Sènior Femení 44-13 Martorell B

7 Oct 2017

Primer partit de lliga, un partit que les últimes temporades havien perdut i volien trencar amb aquesta ratxa. És difícil el primer partit, per diferents motius: hi ha noves incorporacions , poses a prova per primer cop tot el el joc d'equip i en aquest cas teniem tècnic nou amb noves maneres de fer...  Des de la banqueta els hi demanava estar al 100% durant tot el partit, anessin perdent o guanyant, i això és el que van demostrar a la pista.

 

Els primers 10 minuts van ser decisius per agafar avantatge sobre les rivals, després calia mantenir el ritme del partit. I això és el que van anar fent, amb els nombrosos contraatacs gràcies a la bona defensa van aconseguir endur-se el primer partit amb una gran diferència de gols que les pot beneficiar de cara a un futur.

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro