Sènior Masculí 26-31 H Poblenou C

7 Oct 2017

Segona jornada de lliga i sensacions similars al partit contra Terrassa. L'inici del partit i tota la primera part va estar molt igualada i tots dos equips van lluitar en tot moment, arribant al descans amb igualtat en el marcador.

A la segona part, el ritme va continuar, però alguns errors en atac i debilitats en la defensa van fer que el Poblenou agafés les regnes del partit i es posés per davant. El locals, precipitats per tornar a entrenar al partit, no van ser capaços de refer-se i finalment van perdre el partit.

 

Tot i l'inici complicat de l'equip, segueixen treballant fort per poder fer una gran temporada.

 

2ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 7 de
setembre de 2017

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro