top of page

Ja tenim aquí el Firentitats 2017

Aquest dissabte dia 27 el FirEntitats arriba a la seva 16a edició, hi ho fa sota el lema:

Amb els barris, per als barris. Per a tothom!

Aquesta fira la porten a terme les diferents entitats esportives i culturals de Sants, Hostafranchs i la Bordeta, encapçalades pel Secretariat d’Entitats. Les activitats s’iniciaran a les 11h del matí i es donaran per finalitzades a les 20:30h

A més a més el FirEntitats’17 tindrà una cara reivindicativa per part de les entitats esportives que formen la Taula d’Esports. De la mateixa manera que altres clubs, el nostre club s’ha adherit a la iniciativa de #recuperemMagoria, perquè volem fer visible que les instal·lacions de Magòria han de ser del barri i per al barri.

Aquesta reivindicació és un problema afecta de ben a prop la nostra entitat. Any rere any el club es fa més gran i són més el nens que decideixen iniciar-se en la pràctica de l’handbol. La falta d’instal·lacions esportives al barri fa molt difícil que les entitats puguem oferir les nostres activitats. Per aquest motiu volem demanar que es converteixi l’antic el camp del Magòria en una instal·lació esportiva de referència que permeti als clubs oferir a qualsevol nen o nena la possibilitat de practicar esport.

Per fomentar i fer visible aquesta iniciativa, des del club posarem a la venta les samarretes #recuperemMagoria i hem organitzat 2 sortejos. Amb la compra d’una samarreta, es podrà participar al ‘sorteig d’una experiència per a 2 persones’. També es podrà participar al sorteig d’instagram on el premi serà d’un val de descompte de 20€ a la botiga d’areabalonmano. (Bases dels sorteigs)

Així que no deixeu de visitar la fira i de donar suport a un bon equipament esportiu pel barri!



Sorteig #recuperemMagoria

bottom of page