top of page

Campus Estiu 2017


Benvolgudes famílies, des del club handbol BCN-Sants ens complau informar-vos que aquesta temporada durem a terme el 2n Campus d’Estiu Handbol BCN-Sants.

Des del club volíem oferir la possibilitat de continuar gaudint dels valors de l’esport i practicant l’handbol un cop acabada la temporada.

En aquesta segona edició acollirem a esportistes de les categories des de prebenjamí fins a cadet, nascuts entre 2007 i 2001.

Durant el campus ens allotjarem a la Casa de Colònies Amadeo (www.ebre.com/casaamadeo) a Poble Nou del Delta, dins del Parc Natural del Delta de l’Ebre, on disposarem de pensió complerta, pista esportiva coberta, piscina i activitats a la platja i a la natura.

Les dates del 2n Campus d’Estiu Handbol BCN Sants són del dilluns 3 de Juliol fins al dissabte 8 de Juliol (ambdós inclosos). El viatge d’anada el farem en autocar, sortint des de Barcelona el dilluns 3 de Juliol al matí i la tornada serà el dissabte 8 de Juliol en vehicles particulars.

L’estada completa del campus tindrà un cost total de 295€ per participant. El preu per a dos germans/germanes serà de 235€ cadascun, i serà gratuïta la inscripció d’un 3r germà/germana. A més a més hi haurà la possibilitat de sol·licitar beca.

Per acabar de tractar tots els dubtes, el proper divendres 21 d’Abril a les 19h, a les cotxeres de Sants, durem a terme una reunió informativa on explicarem més detalladament tot allò que anem a fer.

Si esteu interessats en que el vostre fill o filla assisteixi us recomanem que ompliu el següent formulari abans de la reunió per a fer la reserva, ja que tenim places limitades.






bottom of page