top of page

Concurs disseny logo 25è aniversari

Ei, quina notícia! Sabies que fa 25 anys van tenir lloc les Olimpíades a Barcelona. I saps què més? També es va fundar el Club d’Handbol BCN Sants el dia 2 de juny de 1992. 25 anys! Que es diu ràpid.

I com que 25 anys no es fan cada any, hem decidit aprofitar la ben entesa per a fer una gran celebració! I no hi pot faltar ningú, socis, sòcies, jugadors, jugadores, exmembres, entrenadors, mares, pares, germanes i germans,…. Us hi volem a tots, per poder celebrar-ho amb la gran família que hem creat al llarg d’aquests 25 anys.

Així doncs, reserveu-vos la data del 16 de juny, ja que hem organitzat un sopar per donar el tret de sortida a la celebració dels 25 que durarà tota la temporada 2017-2018. Apunteu-vos-ho ben gran al calendari!

A més a més, des del club hem creat una comissió formada per jugadors/res i pares/mares del club que s’encarregarà de la organització dels actes i esdeveniments per aconseguir que sigui una celebració única i inoblidable. Al llarg dels propers mesos us anirem informant dels detalls del sopar i de les activitats. I si teniu alguna proposta o creieu que ens podríeu ajudar en alguna cosa, no dubteu en contactar amb el club.

Per anar escalfant motors, el primer de tot serà dissenyar entre tots un logotip que representi la celebració d’aquest 25è aniversari, i per això hem organitzat un concurs per escollir el disseny més original i divertit. A continuació podeu llegir la bases del concurs.


ÀNIMS A TOTS/ES I NO DUBTEU EN PARTICIPAR-HI!!


Bases del concurs del logotip:


REQUISITS DEL DISSENY

- Obligatori incloure el escut del club (que el trobareu adjunt al correu) i el alguna indicació de l’aniversari (per exemple: “25è aniversari” o “25 anys”)

- El model pot disposar d’un màxim de tres colors.

- La proposta ha de tenir unes dimensions mínimes d’un full Din-A4.


PERÍODE DE PARTICIPACIÓ

El període de participació per a enviar la teva proposta és fins el dia 19 de març de 2017.

Un cop arribada aquesta data s’obrirà el període de votacions que tindran lloc entre el 20 de març i el 2 de abril de 2017 (ambdós inclosos).

Un cop obtingut el resultat de les votacions es publicarà el guanyador a la pàgina web i xarxes socials.


VOTACIONS

El sistema de votacions es realitzarà mitjançant una enquesta pública a través d’internet on cada votant podrà escollir la opció de disseny que més li agradi.


PREMI

El guanyador del concurs obtindrà un obsequi molt especial i el reconeixement del club.


PARTICIPA

Per a participar únicament has d’enviar el teu disseny al correu concurs.bcnsants@gmail.com o fer-lo arribar als entrenadors o delegats dels club, ja sigui en format digital o en paper.

bottom of page