top of page

Concurs disseny logo 25è aniversari

Ei, quina notícia! Sabies que fa 25 anys van tenir lloc les Olimpíades a Barcelona. I saps què més? També es va fundar el Club d’Handbol BCN Sants el dia 2 de juny de 1992. 25 anys! Que es diu ràpid.

I com que 25 anys no es fan cada any, hem decidit aprofitar la ben entesa per a fer una gran celebració! I no hi pot faltar ningú, socis, sòcies, jugadors, jugadores, exmembres, entrenadors, mares, pares, germanes i germans,…. Us hi volem a tots, per poder celebrar-ho amb la gran família que hem creat al llarg d’aquests 25 anys.

Així doncs, reserveu-vos la data del 16 de juny, ja que hem organitzat un sopar per donar el tret de sortida a la celebració dels 25 que durarà tota la temporada 2017-2018. Apunteu-vos-ho ben gran al calendari!

A més a més, des del club hem creat una comissió formada per juga