top of page

Presentació equips temporada 2016-2017Dissabte, 5 de novembre al Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial es va dur a terme la presentació oficial dels 13 equips de competició del Club Esportiu Handbol BCN Sants.

L’acte va comptar amb l’assistència de la Sra. Laura Pérez, regidora del Consell Municipal del Districte de Sants-Montjuïc.

Les 88 jugadores i els 100 jugadors que un any més opten per la pràctica esportiva de l’handbol al nostre club. En total comptem amb 7 equips de Consells de l’Esport Escolar de Barcelona i del Baix Llobregat i 6 de la Federació Catalana, que competeixen en les categories tant masculines com femenines benjamí, aleví, infantil, cadet i sènior.

Destaca aquesta temporada la participació de l’equip cadet masculí, que ho farà a la competició de 1a Catalana, o els equips sènior femení i masculí que tractaran d’assolir els ascensos a Lliga Catalana i a 1a Catalana.

L’acte de presentació, va concloure amb la foto oficial conjunta de tots els equips, amb els/les 188 jugadors/es, acompanyats de delegats i delegades d’equip i de tots els entrenadors i totes les entrenadores de cada equip.


bottom of page