top of page

Handbol Platja

Calendari tornejos 2019-20:

  •  

  •  

  •  

Equipatges:

Respecte les equipacions, finalment s’ha decidit crear una model d’equipacions sublimades d'acord amb les noves equipacions creades aquesta nova temporada per tal de poder-les aprofitar per les edicions futures.

L’equipació estarà formada per 2 samarretes de tirants o 2 tops i 1 pantaló curt o 1 short (totes les combinacions són possibles).

Per la normativa i la dinàmica del joc, serà necessari comprar les dues samarretes, però  comprar el pantaló curt o el short, serà opcional, ja que cada jugador podrà portar quelcom que ja tingui si no vol adquirir-ho.

Preus participació:

Tal i com ja s’ha dit anteriorment els preus varien en funció de a quantes jornades us inscriviu i l’activitat surt més a compte com a més jornades us inscriviu. El cost de participació es pagarà a través de domiciliació bancària a través del club.

A continuació es detallen els preus: (feu clic per ampliar les imatges)​

4 tornejos
3 tornejos
2 tornejos
1 torneig

ATENCIÓ!, aquells jugadors que no hagin tingut fitxa durant la temporada, també hauran de pagar la mútua esportiva (els jugadors que ja hagin jugat durant la temporada, no ho hauran d’abonar). El cost de la mútua és el següent:

mutua HandbolPlatja.png

Inscripció participants 2019-20:

Feu clic aquí o a la imatge següent per accedir al formulari d'inscripció. Aquest es podrà realitzar fins el ___:

ii-campus-dhandbol_35605046171_o.jpg

INSCRIPCIÓ HANDBOL PLATJA

Fes clic per iniciar!

bottom of page