top of page

Col·laboradors

PARTNERS

Partners

Els partners del club són aquells comerços i organitzacions que ens ajuden amb les seves aportacions econòmiques i col·laboracions a duur a tarme el nostre projecte. Tots ells comparteixen la filosofia del nostre club i ens donen el seu suport.

Sants3Radio - Districte Esportiu
AMICS DEL CLUB

100% Handbol

El principal objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar el comerç de barri i beneficiar a les famílies del Club amb preus més competitius i ofertes especials.

Com a comerç gaudiràs d’una major confiança i popularització de la teva empresa alhora que col·laboraràs amb el nostre projecte social.

El centre d’osteopatia i fisioteràpia OsteoSants el dirigeixen professionals amb una amplia formació especialitzada en el camp esportiu

El centre d’osteopatia i fisioteràpia OsteoSants el dirigeixen professionals amb una amplia formació especialitzada en el camp esportiu, així com experiència en l’àmbit privat de tractaments de lesions esportives. L’abordatge de tractament que realitzen inclou des de les edats compreses entre 3 anys i la edat adulta.

Aquesta temporada, el nostre club i OsteoSants hem fet un conveni de col·laboració que ens ajudarà a seguir creixent com a club i poder oferir als nostres jugadors i jugadores, i també socis i sòcies, un bon servei i una millor qualitat en el procés de prevenció o recuperació de lesions. Tanmateix, des del club ens complau poder ajudar al centre a tirar endavant aquest nou projecte.

AVANTATGES CONVENI

Sessió Fisioteràpia/Osteopatia jugadors del club

- 1h tractament – 40€ (20% descompte)

- 30′ tractament – 25€

Descompte socis del club

- 1h tractament – 45€ (10% descompte)

INFORMACIÓ

hola@osteosants.com

Tel: +34 640801334

http://osteosants.com/ca/

logo Oliver optics

Alguns dels nostres nois i noies amb dificultats visuals i que habitualment porten ulleres, es veuen obligats a deixar-les per participar en les sessions d’entrenament i en partits de competició. Jugar sense ulleres limita la capacitat motriu a l’hora de poder rebre i passar bé la pilota i també en la localització de llançaments a porteria. Per poder evitar aquesta dificultat als jugadors i jugadores, es poden fer server unes ulleres específicament pensades per la pràctica esportiva que a més a més, evita lesions que es puguin produir sobre la cara en rebre un cop.

Des del Club considerem que és molt important que tots ens nostres jugadors i jugadores puguin practicar l’esport de l’handbol en les millors condicions. Per aquest motiu, i per facilitar a tots els socis, sòcies, jugadores i jugadors l’obtenció del material esportiu a un cost accessible per a tothom i de qualitat, hem arribat a un acord de col·laboració amb la Òptica Oliver, situada al Carrer Creu Coberta 97 del Barri de Sants.

AVANTATGES CONVENI

30% de descompte a tots el jugadors i jugadores del club en l’adquisició d’ulleres esportives.

INFORMACIÓ

oliver@optisub.es

Tel: +34 931634601

http://www.oliveroptics.com

Mésport és una petita botiga està especialitzada en la venta de calçat per a la pràctica esportiva, roba d'esport i molts altres complements com mitjons, bosses,...

Sabem que per a la pràctica esportiva la seguretat i la prevenció de lesions és un dels factors més importants a tenir en compte. És per aquest motiu que des del club intentem oferir els millors serveis al tots els nostres jugadors i jugadores

Clínica Dental Can Batlló, que va inaugurar la nova clínica recentment, ofereix tots els serveis i tractaments d'odontologia necessaris. A més a més, realitzen protectors bucals fets a mida per a l'esport.

AVANTATGES CONVENI

20% de descompte en protectors bucals per l'esport.

10% de descompte en tractaments odontològics (sobre preus particulars, no mutuals)

INFORMACIÓ

clinicadentalcanbatllo@gmail.com

Tel: +34 935145274

www.facebook.com/Clínica-Dental-Can-Batlló

Col·labora amb nosaltres!​

Ets un comerç o representes un empresa? Col·labora amb el nostre club i fes teus els valors de l'esport (cooperació, solidaritat, companyerisme, vida saludable,... Publicitar l'esport és garantia d'èxit.

El Club Esportiu Handbol BCN Sants som un club jove, amb 25 anys d’història, format al barri de Sants de la voluntat d’un grup d’amants de l’handbol. El club té com a objectius principals la difusió de l’handbol al districte de Sants-Montjuïc tant a nivell escolar com a nivell federat.

Actualment el club té en competició 16 equips d’handbol des dels 8 anys (benjamins/es) fins a més de 18 anys (sèniors), amb més de 230 esportistes.

Recentment ens encarreguem també de la coordinació de les activitats extraescolars de més de 200 nens i nenes de múltiples disciplines (teatre, dansa, ball, patinatge, circ, motricitat,...).

COL·LABORA AMB NOSALTRES
bottom of page