top of page
WhatsApp Image 2024-03-02 at 18.44.30 (1).jpeg

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, des del Club Esportiu Handbol BCN Sants volem visibilitzar les noies i dones que formen part del nostre club com a jugadores, entrenadores i delegades d'equip.

 

Amb un 40% de jugadores, un 42% d'equips amb entrenadores com a entrenadora principal i un 37% de delegades de camp, en general veiem una bona participació en tots els àmbits.

 

Així i tot, sempre hi han possibilitats de millora, com pot ser atraure més jugadores joves o aconseguir que més jugadores esdevinguin entrenadores.

 

Treballarem per millorar les dades!

Manifest 8M

En aquest 8 de març, elevem les nostres veus en honor a totes les dones que desafien els límits, conquisten les seves metes i trenquen barreres en el món.

 

És un dia per a celebrar els assoliments aconseguits, però també per a recordar que encara queda molt per fer en la lluita per la igualtat de gènere. 
 

Cada dona que es llença a la pista, a un ring o qualsevol altre escenari esportiu, porta amb si una història de passió, dedicació i sacrifici.

 

Des de les atletes que han obtingut el cim del podi olímpic fins a les que lluiten per ser reconegudes en esports tradicionalment dominats per homes. Totes mereixen el nostre respecte i admiració. 


Avui recordem també a les pioneres que van obrir camí en l’esport, desafiant estereotips i demostrant que les dones també podem ser campiones. A les que han superat rècords, obstacles i han inspirat a milers de persones amb la seva determinació i habilitat. 


També recordem a les moltes dones que els seus assoliments i contribucions en l’esport han estat passats per alt o minimitzats. I aquelles que han hagut d’afrontar i afronten discriminació, assetjament i desigualtat d’oportunitats al llarg del seu camí. 

Des del club, aquest 8 de març tornem a mostres el nostre compromís, posant per davant la lluita i alçant la veu al valor més important que tenim com a club, la igualtat entre totes les persones.

 

Perquè això és el que ens defineix a totes, som persones. Ni el gènere, ni l'orientació sexual, ni el nostre cos, ni el lloc on hem nascut ni les propietats que tenim són motiu de discriminació.

 

Des del club volem continuar fent camí, volem trencar amb els estigmes, l’odi, la por i el masclisme.

 

Volem continuar posant els nostres colors davant de la lluita, orgullosos i orgulloses que cada any aquest escut es tenyeixi de lila.

 

Volem continuar pujant el nombre de jugadores i saber que les noves i futures generacions portaran aquest esport molt lluny. 


Avui, un cop més el nostre crit és clar i segur, perquè per nosaltres el 8 de març és cada dia i perquè juntes som i serem més fortes.

Dades del Club

10

JUGADORES EN ETAPA BENJAMINA

12

JUGADORES EN ETAPA ALEVINA

30

JUGADORES EN ETAPA INFANTIL

18

JUGADORES EN ETAPA CADET

8

JUGADORES EN ETAPA JUVENIL

33

JUGADORES EN ETAPA SÈNIOR

111

JUGADORES

WhatsApp Image 2024-03-03 at 19.32.16 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-03-08 at 11.33.19.jpeg

Fotografies

SFB.jpeg

Sènior Masculí A

SMA.jpg

Sènior Femení B

WhatsApp Image 2024-03-09 at 14.27.42.jpeg

Aleví Femení Vermell VS Aleví Masculí Negre

AFVermell.jpg

Aleví Femení Vermell

fOTOSSagi.PNG

Aleví Femení Vermell + Cadets masculins (negres i verds)

lectura_manifest_IFN.jpg

Infantil Femení Negre llegint el manifest 8M en el partit contra el Berga

WhatsApp Image 2024-03-09 at 23.42.04 (1).jpeg

Algunes de les nostres flamants sèniors!

IMG_4229.HEIC

Infantil femení

WhatsApp Image 2024-03-09 at 22.22.59(1).jpeg

Aleví Masculí Negre

Cadet femení

WhatsApp Image 2024-03-11 at 20.55.41.jpeg
bottom of page