top of page

Campus d'Handbol Estiu 2021

Estimades famílies,

Des del club us informem que el campus d'estiu d’aquest any es farà del dilluns 5 de juliol fins al diumenge 11 de juliol (ambdós inclosos) a “La Granja” de Santa Maria de Palautordera (https://barcelona.lagranja.top/ca/), Montseny, Barcelona, on disposarem de pensió completa, pistes esportives descobertes, piscina i diverses activitats fetes a mida amb el mètode formatiu La Granja que entrena les competències emocionals dels jugadors.

En aquesta cinquena edició hi podran participar les esportistes i els esportistes de les categories des de prebenjamí fins a cadet, nascuts des del 2005 al 2014 (ambdós inclosos).


ATENCIÓ! Aquest any, com a conseqüència de que el campus de l’any passat no es va poder realitzar, tots aquells jugadors/jugadores nascuts al 2004 que es van apuntar l’any passat podran gaudir amb nosaltres d’aquesta experiència!

El campus té un cost total de 360€ per participant. Amb els següents descomptes a aplicar per german@s:

  • 2 german@s: el preu serà de 310€ per germà/germana inscrit.

  • 3 german@s: el preu serà de 310€ per a dos dels german@s i de 260€ per al tercer germà/germana.


El club disposa d’una partida econòmica tancada per a becar a les famílies que ho sol·licitin (la quantitat màxima a becar seria 100,00 €: per tant, la quota podria quedar en 260,00 €). Cal però sol·licitar la beca prèviament adreçant escrit de sol·licitud a l’atenció del club, via email a l’adreça electrònica: handbolbcnsants@gmail.com

El viatge d’anada el farem en autocar sortint des de Barcelona el dilluns 5 de Juliol al matí (hora i lloc pendent de confirmar) i la tornada serà el diumenge 11 de Juliol al migdia en vehicles particulars a càrrec de les famílies. La Granja està situada molt a prop de l’estació de tren de Santa Maria de Palautordera que facilita l’anada i la tornada a les famílies en cas de no disposar de vehicle.

Inscripció:

Les places són limitades, per tant és IMPRESCINDIBLE OMPLIR EL FORMULARI I REALITZAR EL PRIMER PAGAMENT (o pagament de la totalitat) PER RESERVAR LA PLAÇA. Les places s'assignaran per ordre d'inscripció.

OMPLIU EL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ CLICANT AQUÍ


Pagament:

Caldrà fer ingrés o transferència al c/c del CE Handbol BCN Sants:

- Número de compte: ES53 2100 7332 0022 0152 4196

- Concepte: Campus Estiu + Nom de la persona participant

Opcions de Pagament:

  • Tot en un sol pagament, abans del 7 de Maig de 2021

  • Fraccionat en 3 pagaments:

    • Abans del 7 de Maig: 180€ (50%)

    • Abans del 10 de Juny: 180€ (50%)


(Si algú necessita fraccionar més el pagament, poseu-vos en contacte amb el club el més aviat possible enviant un correu electrònic a handbolbcnsants@gmail.com)

En cas que finalment el campus no s’acabi realitzant per raons de força major relacionades amb el COVID19 , l’import serà retornat íntegrament a les famílies.


Per tal de que es pugui realitzar el campus, és necessari que s’inscriguin un mínim de jugador@s. En cas que no s’hi arribes, us informariem i procedirem a la devolució de l’import.

Més endavant, us citarem per fer una reunió amb les famílies per tal de resoldre dubtes i fer aclariments.

Una abraçada.



Aquí veure les fotos del Campus 2019



bottom of page