Som escola, fem esport

Què és?

'Som escola, fem esport' és un projecte que ofereix a la població infantil i juvenil de Sants, Hostafrancs i la Bordeta activitats esportives de tipologia diversa fora de l’horari lectiu.
Nascut i impulsat per la Taula d'Esports del Secretariat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. 
Des del curs 2013-2014 'Som escola, fem esport' proposa un ampli ventall d’activitats per a infants de 3 a 12 anys a preus molt reduïts, comptant amb l’experiència dels clubs i entitats esportives, que de manera conjunta han treballat aquesta proposta en comú.

Aquest projecte està coordinat per la Taula d'Esports de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona que el subvenciona anualment.

Com funciona?

  • Totes les activitats són dinamitzades per monitoratge titulat

  • Es desenvolupen fora d’horari escolar, entre els mesos d’octubre i juny.

  • Es proposa una ràtio d’1/15 per a les activitats ordinàries, en cas de sortides s’estableix una ràtio d’1/10.

  • Es garanteix el desenvolupament d’activitats en cas de pluja o baixa del monitoratge.

  • Es concreta amb els centres educatius aspectes logístics i de funcionament ordinari com l’acollida o recollida dels infants participants, obertura i tancament de les instal·lacions esportives escolars, etc.

Com participem?
El C.E. Handbol BCN Sants participa d'aquest projecte, com també ho fan, el Club Bàsquet BAM, l'ACE SANSUR, el CE Mediterrani, el Club de Bàsquet BIM, el Club Beisbol Barcelona, la UE de Sants, la Societat Esportiva Mercat Nou- Magoria o el propi  Secretariat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.
El nostre club, participa en el "Som escola, fem esport" en les dos propostes de promoció de la pràctica esportiva que el projecte contempla: 

1. Grups d'iniciació a l'Handbol

Per nens i nenes de 5 a 12 anys, que configuren el nostre Grups d'Escola de Minihandbol. I que es duen a terme en els pavellons dels Centres Esportius Municipals de l'Espanya Industrial i de la Bordeta. Podeu consultar horaris de les activitats d'aquests grups a l'enllaç HORARIS i sol·licitar més informació enviant un correu a handbolbcnsants@gmail.com

2. Coordinació d'activitats esportives

El club s'encarrega de la coordinació i la gestió de les activitats esportives en horari no lectiu dels centres educatius Sant Medir i Barrufet.

ESCOLA BARRUFET

ESCOLA SANT MEDIR

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro