Socis

Fes-te soci

Benvolgut/da company/a;

Si ets un amant del nostre esport, si tens algun familiar que juga amb nosaltres, si ets del barri o simplement vols col·laborar amb el nostre Club, en tens l’oportunitat des de tant sols 36€/any.

Podràs gaudir dels descomptes de tots els nostres col·laboradors, participar en activitats del Club i aportar noves idees a les assemblees, a més a més de tenir dret a vot.

Només cal que ens retornis el full d’inscripció adjunt, enviant-lo al nostre correu electrònic (handbolbcnsants@gmail.com) i podràs formar part de la família del BCN Sants, que cada dia creix més.

 
 

Participa al conveni CapraboSport

Caprabo destinarà al BCN Sants el 1% de les compres dels socis que hi participin

El nostre Club d'Handbol i la companyia CAPRABO han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l'entitat entrem a formar part del programa CAPRABOSPORT, un programa de col·laboració amb entitats esportives que té per objectiu fomentar la vida saludable i la pràctica de l’esport a través d’ajuts a equips com el nostre.
 
Hi poden participar tots aquells socis i components dels equips del Club que ho desitgin, així com dues persones més per cadascun dels associats, que necessàriament hauran de ser familiar dels mateixos (fins a tercer grau de parentiu), tant si tenen la targeta El Meu Club CAPRABO, com si no. CAPRABO, que seguirà mantenint els avantatges que està oferint en aquests moments, afegirà un avantatge addicional: retornarà al nostre Club un 4% de les compres que es realitzin amb la targeta El Meu Club CAPRABO.

 

Preguntes freqüents:

  • Què implica facilitar-nos la targeta Caprabo? El Club rebrà un 4% de l’import de les teves compres.

  • A mi em costarà diners? No. És una aportació que fa Caprabo per fomentar l’esport i la vida saludable.

  • Caprabo em continuarà fent descomptes i ofertes? Sí. És simplement una col·laboració que fa Caprabo amb ell Club en funció dels socis i familiars que són clients seus.

 

Com participo?

  • Cal tenir la targeta fidelitat de Caprabo, el Meu Club Caprabo, o bé sol·licitar-la a qualsevol botiga de forma gratuïta

  • Presencial: Complimenta la butlleta que hi ha en el tríptic informatiu i fes-la arribar als entrenadors/res o bé als delegats/des d'equip.

  • Per email: Omple la butlleta i envia-la escanejada a handbolbcnsants@gmail.com

Demaneu el tríptic al vostre delegat/da o al entrenador/a.

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro